FROM ME TO YOU

FROM ME TO YOU skaber en række forskellige bæredygtige tasker og andre produkter, ved brug af indiske vintage sarier og dansk design.

Materialerne til produkterne stammer fra indiske kvinders aflagte sarier. En sari er den traditionelle indiske beklædningsgenstand, som kvinder draperer om deres krop. 

Disse smukke og farverige stoffer har altid haft tradition for at få et nyt liv ved at blive syet om til tasker, tæpper eller andre produkter, når de ikke længere har funktion som sarier.

Næst efter "intet forbrug" er de allerbedste materialer for miljøet genanvendelige materialer. Disse materialer har allerede belastet miljøet, da de blev produceret første gang, og i stedet for at de bliver brændt og udleder CO2 eller bliver til affald, kan de blive til nye produkter med lille eller ingen yderligere påvirkning af miljøet.

FROM ME TO YOU's fokus på zero waste gælder ikke kun brug af genbrugsmaterialer. Når de benytter deres genbrugsmaterialer til nye produkter, fx tasker, kommer der naturligt afklip fra stoffet. Disse afklip benyttes til at lave mindre produkter, såsom scrunchies, slips, butterflies mm. På samme vis kan sarier med pletter eller huller stadig finde anvendelse, da de "små produkter" gør det muligt at bruge dele af en sari. På denne vis forsøges alt stoffet at få ny anvendelse.

Send en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort