Vi gør det let at finde en
bæredygtig gave

Planetwize

VI SKAL TRÆFFE KLOGE BESLUTNINGER

Det skal være let at træffe de gode valg
___

Vi gør det nemt at købe attraktive bæredygtige produkter, hvilket er afgørende for at forbruget i praksis bliver mere bæredygtigt.

Man skal kunne træffe det gode valg uden at gå på kompromis med komforten og levestandarden i hverdagen. Vejen frem er, at alle bidrager og flere og flere træffer de gode valg.

Det skal Planetwize hjælpe til med.

-

Katrine, Planetwize

Ressourcene er begrænsede

Bæredygtige materialer skal bruges
___

Vi sælger produkter lavet af​ genbrugsmaterialer, økologiske materialer, restprodukter, der er kasseret andre steder i industrien og generelt materialer med lav eller ingen CO2 effekt på klimaet.

ALLE SKAL KUNNE FÅ ET GODT LIV

Medmenneskeligheden skal styrkes
___

Vi sælger produkter lavet af mennesker​, der får en fair leveløn og behandling. Vi har ligeledes fokus på kreative sjæle, hvor det giver livsglæde at lave kvalitet​.

Vi opsøger aktivt virksomheder, der skaber plads til mennesker med særlige behov, fx handikap, og generelt udviser socialt ansvar.

VI DELER DET SAMME ØKOSYSTEM

Samfundets bæredygtighed skal styrkes
___

Vi udvælger kritisk vores produkter og mærker dem i forhold til bæredygtighed, så det er nemmere at gennemskue som forbruger.

Vi gør en dyd ud af at fortælle om bæredygtighed i praksis, da vi tror på at øget indsigt er forudsætningen for bæredygtigt forbrug. 

Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter og deres samlede bæredygtighed sammen med producenter, leverandører og øvrige interessenter.

Vi sælger udelukkende bæredygtige produkter.​​