Genbrug og Zero Waste

Genanvendelse af materialer og materialer kasseret af industrien 

Næst efter "intet forbrug" er de allerbedste materialer for miljøet genanvendelige materialer og materialer, som er kasseret af industrien. Disse materialer har allerede belastet miljøet, da de blev produceret første gang, og i stedet for at de bliver til CO2 eller affald, kan de blive til nye produkter med lille eller ingen yderligere påvirkning af miljøet.

Hos Planetwize vil du finde masser af produkter, der gør brug af dette. Til eksempel er vores tasker lavet af vintage sarier fra Indien et eksempel på materialer, der bliver genanvendt. Ligeledes er vores træklodser og stofdyr eksempler på produkter, hvor der er brugt nye, men kasserede, materialer fra anden produktion. Her er der tale om afskårede restmaterialer, der finder ny anvendelse i vores produkter, og dermed undgår at ende som affald.

Denne zero waste tilgang til materialer benytter vi også, når de genbrugte sarier indgår i vores produktion af vintage tasker. Her bruger vi også mest muligt af de afklip, som kommer i forbindelse med taske-produktionen, og bruger dem til scrunchies, slips, butterflies mm. På samme vis kan sarier med pletter eller huller stadig finde anvendelse, da de "små produkter" gør det muligt at bruge dele af en sari.  

Det sker at nogle produkter bliver leveret med en fejl, og derfor ikke kan sælges på samme vis som 1. sorterings produkter. Ud fra zero waste devicen sælger vi disse produkter som 2. sortering, og dermed undgår vi, at produkterne går til spilde. 

Send en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort