Blindes Arbejde

Blindes Arbejde skaber arbejdspladser til blinde eller stærkt svagsynede

Hos Blindes Arbejde skaber de balance mellem godt håndværk og socialøkonomisk bæredygtighed.

Blindes Arbejde, der blev stiftet i 1929, er en håndværksvirksomhed, der laver produkter af gode råvarer og med lang holdbarhed.

Deres håndværk er deres kerne og deres stolthed. De bruger traditionelle teknikker til at skabe unikke produkter, hvor tid og omhu er afgørende – med kloge hænder, som arbejder kompetent og metodisk. Godt håndværk tager tid, for at samle alle indtryk og sanseligheder til en velkomponeret helhed. De vil gerne give tid og nærvær videre gennem kvaliteten i det de fremstiller.

Deres faglighed er knyttet op på, at de bruger følesansen hele vejen igennem processen. Det giver en helt særlig omhyggelighed og dermed også et langtidsholdbart og bæredygtigt produkt, som rækker langt ind fremtiden.

Når de eksempelvis binder børsterne, er materialerne bundet fast i selve træet, og det giver en unik holdbarhed.

Børstenbinding som håndværk har en lang og stolt historie som Blindes arbejde. Som håndværk egner det sig godt til synshandicappede grundet den sanselige metode, der er forbundet med denne håndværkstradition.

Materialer er i alt håndværk essensen af produktets funktion og holdbarhed, så derfor gør Blindes Arbejde en del ud af at få de bedste råvarer.

Indenfor børstenbinding er der tale om naturlige materialer indenfor dyrehår, strå og træ. 

Blindes Arbejde er optaget af at få flest mulige materialer så tæt på os som muligt, materialer der er udvundet bæredygtigt med tanke på miljø og mennesker, samt så høj grad af hensyntagende livscyklus som mulig.

Send en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort